Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Jeugd > Vrije tijd > Swap

Print

Swap

Swap (xl)

De Swap is een werking van de Jeugddienst van Nieuwpoort die activiteiten organiseert tijdens de vakantieperiodes voor 9- tot en met 16-jarigen. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Alle activiteiten starten aan het jeugdcentrum van Nieuwpoort in de Dudenhofenlaan 2B.

Swap jeugddienst stad Nieuwpoort zomer 2019

 Download hier het programma voor de maand juli en hier het programma voor de maand augustus. 

Swap

De Swap is er voor kinderen geboren in 2008 tot en met 2010. Activiteiten zijn steeds onder begeleiding van de Jeugddienst. 

Swap XL

De Swap XL is er voor jongeren geboren in 2003 tot en met 2007. Ook deze activiteiten zijn onder begeleiding van de Jeugddienst. Jongeren krijgen af en toe de kans om vrij rond te lopen. 

Inschrijven activiteiten

Inschrijven voor de activiteiten is mogelijk via de website https://webshopnieuwpoort.recreatex.be/

Inschrijven voor de zomervakantie is mogelijk vanaf maandag 10 juni 2019 om 19 u. Activiteiten van de Swap zijn erg populair. Snel zijn is dus de boodschap! 

Annuleren

Annuleren is mogelijk ten laatste 5 dagen voor de activiteit. Wie niet tijdig verwittigt, krijgt het inschrjivingsgeld enkel terugbetaald op vertoon van een doktersattest. Annuleren is alleen mogelijk per e-mail naar swap@nieuwpoort.be.

Praktisch

De swapper is verzekerd voor lichamelijke ongevallen zowel tijdens de verplaatsingen als tijdens de activiteit zelf.
In de brochure vind je bij elke activiteit terug wat je moet meenemen voor deze activiteit. Bekijk dit altijd voor je naar de activiteiten vertrekt. Heb je een buzzy-pass, neem deze dan ook mee naar de activiteiten. Houd er rekening mee dat bepaalde activiteiten wat kunnen uitlopen. Het kan dus zijn dat je soms wat later of vroeger thuis bent.