Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Nieuws

Nieuws

Onze stedelijke website kan als wegwijzer door Nieuwpoort dienen. Wij geven je een overzicht van de vele stadsdiensten die zich inzetten voor Nieuwpoort. Bovendien kun je kennismaken met het ruime aanbod op sociaal, sportief, cultureel en toeristisch vlak.  

Je kunt je ook inschrijven voor onze algemene nieuwsbrief. Je stuurt een e-mail naar communicatie@nieuwpoort.be waardoor het recentste nieuws naar jouw mailbox verstuurd wordt.

Verder kun je je informeren via onze Facebookpagina ‘StadNieuwpoort’, via onze Twitteraccount @stadnieuwpoort en via Instagram ‘stad nieuwpoort’.   

 

2020-05-29

rss

Stad Nieuwpoort is momenteel druk bezig aan de voorbereidingen van de huis-aan-huis-leveringen van de mondmaskers. Elke inwoner krijgt namelijk gratis enkele mondmaskers.
De verdeelpakket...


2020-05-19

rss

Het Nieuwpoortse Huis van het Kind – Oonie maakte een boeiend anti-verveelboekje vol leuke ideeën. Er staan heel wat originele knutselideetjes en spelletjes in.   
Heb je iets geknutseld?...


2020-05-14

rss

De Albert I laan en enkele aansluitende straten in Nieuwpoort-Bad worden vanaf zaterdag 16 mei 2020 één woonerf waar wagens trager rijden en zich aanpassen aan de voetgangers die er op de openbar...


2020-05-13

rss

Voor alle zones (van A tot E) staan ophaalmomenten voor grofvuil gepland. De exacte data vind je in de afvalkalender op www.ivvo.be .
De kostprijs van een ophalingsronde bedraagt 35...


2020-04-08

rss

Tijdens deze coronacrisis is solidariteit een belangrijk gegeven. Hulp bieden aan mensen die het nodig hebben, is meer dan ooit nodig.
Mensen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met ha...