Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Nieuws

Nieuws

Onze stedelijke website kan als wegwijzer door Nieuwpoort dienen. Wij geven je een overzicht van de vele stadsdiensten die zich inzetten voor Nieuwpoort. Bovendien kun je kennismaken met het ruime aanbod op sociaal, sportief, cultureel en toeristisch vlak.  

Je kunt je ook inschrijven voor onze algemene nieuwsbrief. Je stuurt een e-mail naar communicatie@nieuwpoort.be waardoor het recentste nieuws naar jouw mailbox verstuurd wordt.

Verder kun je je informeren via onze Facebookpagina ‘StadNieuwpoort’, via onze Twitteraccount @stadnieuwpoort en via Instagram ‘stad nieuwpoort’.   

 

2019-11-05

rss

Het ABC-Kaffee is op zoek naar vrijwilligers die samen met anderstaligen Nederlands willen oefenen. Je helpt hen om hun angst te overwinnen om Nederlands te praten.   
Het is niet de bedo...


2019-11-05

rss

Elke maand wordt in Het Sociaal Huis een korte infosessie rond een bepaald opvoedingsthema gegeven. Achteraf kun je in de koffiehoek gezellig napraten en je ervaringen delen met andere ouders.   <...


2019-11-05

rss

Het college van burgemeester en schepenen heeft in zitting van vrijdag 4 oktober 2019 de start- en procesnota van het Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Kasteelstraat goedgekeurd.  
...


2019-11-05

rss

Op 19 november 2019 kunnen alle senioren naar hartenlust dansen en swingen tijdens de muzikale seniorennamiddag in de City.
Op het podium geeft charmezanger Michael Lanzo, winnaar van edi...